غلبه بر ترس از شکست در راه اندازی کسب و کار آنلاین

ترس از شکست در کسب و کارهای اینترنتی یکی از مهمترین، اصلی ترین و بارزترین فاکتورها و عوامل در موفق نشدن آن به حساب می آید. ترس از شکست در هر کسب و کاری وجود دارد و فرقی بین فیزیکی بودن یا اینترنتی بودن آن ندارد اما این درصد شکست در کارهای اینترنتی خیلی بیشتر است.

تمام شکست هایی که به وجود می آید همه از درون شروع می شود. همه ما می ترسیم یک کسب و کار را راه اندازی کنیم فقط به خاطر اینکه می ترسیم سرمایه مان را از دست بدهیم، می ترسیم مردم پشت سرمان حرف بزنند، می ترسیم مشتری جذب نکنیم، می ترسیم درآمد کسب نکنیم و خیلی از ترس های دیگر که باعث می شود یک کسب و کار را هرگز شروع نکنیم.

راه اندازی کسب و کار

یکی از رموز موفقیت در کسب و کارهای اینترنتی این است:

قبل از اینکه یک کسب و کار را راه اندازی کنید و تا زمانی که به موفقیت نرسیدید، زیپ دهانتان را بکشید و به کسی نگویید که قرار است چه کاری راه اندازی کنید.

ترس از شکست باعث می شود هرگز در زندگی و کسب و کارتان پیشرفت نکنید. پس سعی کنید از همین الان یک تصمیم قاطع بگیرید که در زندگی تان مایل به رشد و پیشرفت هستید چرا که این ترس ها در زندگی همه وجود دارد و هرگز دست از سر شما بر نمی دارد و فرار از آن راه شکست خوردن را هموارتر می کند.

همه از شکست می ترسند حتی افراد موفق اما آنها می ترسند و اقدام می کنند و این تفاوت بین افراد موفق و معمولی است و در این مقاله قصد داریم به ترس هایی بپردازیم که باعث می شود گروهی موفق و ثروتمند شوند و گروهی دیگر در فقر و نکبت زندگی کنند.

ترس از شکست باعث می شود هرگز در زندگی و کسب و کارتان پیشرفت نکنید

اولین ترس: ترس از اینکه مهارت و توانایی برای راه اندازی یک کسب و کار نداشته باشید

اولین ترس زمانی خودش را نشان می دهد که نسبت به یک حیطه خاص علاقه زیادی داشته باشد اما این مهارت، توانایی و اطلاعات را نداشته باشید که این حیطه خاص را در اینترنت به درآمد برسانید. کم کم این ترس ها قدرتش را نشان می دهد و به این نتیجه می رسید که: شاید این سایت هیچ مشتری نداشته باشه پس بهتره که وقت خودمو برای راه اندازی این کارها تلف نکنم و به سراغ یه کار دیگه برم.

این جمله چنان قدرتی دارد که در همان دایره راحتی خودتان خواهید ماند و دیگر هرگز برای رسیدن به اهدافتان دست به اقدام و عمل نمی زنید و این همان تفاوت بین افراد موفق و ناموفق است. به جای اینکه به ترس هایتان فکر کنید سعی کنید روی مهارت ها و توانایی هایتان سرمایه گذاری کنید حتی اگر این سرمایه گذاری به نوعی پرداخت هزینه باشد تا یک دوره خاص را بگذرانید. پس اگر قصدتان رسیدن به موفقیت است هر طور شده این توانایی ها را بیشتر کنید تا ترس از شکست باعث نشود هرگز اقدام و عملی در جهت رسیدن به اهدافتان انجام ندهید.

دومین ترس: ترس از شکست باعث می شود هرگز ایده ایی اجرایی نشود

تمام افرادی که به نوعی در کسب و کارهای اینترنتی به موفقیت های زیادی دست پیدا کرده اند از یک ایده ساده شروع کرده اند و آن را بسط و گسترش داده اند تا به قدرت، شهرت، معروفیت، ثروت و خیلی از موارد دیگر رسیده اند. اما برخی دیگر از مردم فقط در مورد ایده هایشان صحبت می کنند و بعضاً ایده های خیلی جالبی هم دارند اما زمان اجرایی کردن که می رسد ترس از شکست باعث می شود هرگز دست به اقدام و عمل نزنند.

این اشخاص فقط یک سری افراد رویاپرداز هستند که آرزوی طراحی سایت را دارند که بتوانند روزانه یا ماهانه درآمد زیادی را کسب کنند. اگر ایده هایتان را اجرایی نکنید مطمئناً شخص دیگری بدون هیچ ترسی همان ایده شما را به مرحله اجرا در می آورد فقط به این دلیل که ترس از شکست خوردن را کنار گذاشته اند.

می خواهیم یک مقدار رُک صحبت کنیم:

همیشه زندگی آن طوری که شما می خواهید پیش نمی رود و اگر منتظر این هستید که یک روزی یک شخصی بیاید و بگوید من تمام امکانات لازم را فراهم می کنم تا شما ایده تان را اجرایی کنید، سخت در اشتباهید. قطعاً هیچوقت این اتفاق نمی افتد و اگر شما به فکر خودتان نباشید هیچ کس دیگری هم فکر شما نخواهد بود. پس قبل از اینکه ایده تان در ذهنتان بگندد، سریعاً بدون هیچ ترسی به خصوص ترس از شکست خوردن آن را اجرایی کنید.

سومین ترس: ترس هایی که باعث می شود فقط یک رویاپرداز واقعی باشیم

یکی دیگر از دلیل هایی که باعث می شود یک ایده به خوبی اجرایی شود، رویاپردازی است. تجسم خلاق یا همان رویاپردازی زمانی به واقعیت نزدیک می شود که خودتان را در آینده ای ببینید که تمام رویاهایتان به واقعیت پیوسته است و این بهترین حسی است که می توانید به دست بیاورید.

اما یک ترس عجیب که باعث می شود این رویاها و تجسم های خلاقانه هرگز رنگ و بوی واقعیت به خودش نگیرد این است که نمی توانید این تصور را داشته باشید که می توانید با راه اندازی یک کسب و کار آنلاین ماهانه دهها یا صدها میلیون تومان درآمد داشته باشید.

همین ترس کوچک به مرور زمان به جایی می رسد که دیگر اجازه رویاپردازی را هم به شما نمی دهد و این می شود که ترس از شکست راه موفق شدن را از شما می گیرد و یا در خیلی از مواقع آنقدر به رویاهایتان پر و با می دهید که از حالت واقعی بیرون می آید و چون بعد از مدتی نمی توانید به آن دست پیدا کنید مجبور می شود که شکست را به جای موفقیت قبول کنید.

رسیدن به موفقیت و کسب درآمد در کسب و کارهای آنلاین به نوع برنامه ریزی، هدف گذاری و از همه مهمتر به سعی و تلاشی است که از خودتان نشان می دهید. اگر قرار است به درآمد برسید این فقط و فقط به نوع تلاش شما بستگی دارد و مطمئن باشید هر چه قدر هم که ایده عالی و فوق العاده ای داشته باشید اما طوری رویاپردازی کنید که به دور از واقعیت باشد به طور حتم راه اندازی این کسب و کار اینترنتی راه به جایی نخواهد برد.

چهارمین ترس: ناتوان بودن در تعیین زمان برای راه اندازی ایده

یک سری ترس های دیگری هم وجود دارند که اجازه نمی دهد برخی ایده ها در زمینه کسب و کار اینترنتی اجرایی شود به خصوص ایده هایی که جدید هستند و نمی دانید که آیا این ایده مشتری دارد یا خیر، به درآمد می رسد یا خیر، در کشور ما با توجه به نوع فرهنگی که داریم قابلیت اجرایی دارد یا خیر و همین ترس ها است که به مرور زمان به ترس از شکست تبدیل می شود.

برخی از ترس های دیگر هم هستند که به شما این اجازه را نمی دهد که یک زمان دقیق برای راه اندازی ایده تان را در نظر بگیرید و چون نمی دانید که چه موقع باید آن را راه اندازی کنید آنقدر این دست و آن دست می کنید تا یک شخص دیگر آن را راه اندازی می کند فقط به خاطر اینکه شما ترس از شکست دارید. اگر قرار است یک سایت را طبق ایده ای که دارید طراحی کنید به زمان اجرا شدن آن هم دقت کنید و سریعاً دست به کار شوید.

پنجمین ترس: ترس هایی که باعث می شود هرگز ایده ها اجرایی نشوند

یکی از ترس هایی که واقعاً ترسناک و وحشتناک به نظر می رسند این است که افراد تمام امور ذهنی شان را به ضمیر ناخودآگاهشان واگذار کنند. وقتی اینگونه شود به طور حتم هر ایده ای هم که باشد حتی اگر می دانند در آینده همین ایده می تواند آنها را به شخصی ثروتمند مبدل کند باز هم ترس از شکست خوردن کار خودش را می کند و اجازه اجرایی کردن این ایده را به آنها نمی دهد.

به طور مثال این اشخاص ممکن است به خودشان بگویند: هر کسی سایت طراحی کرده بعد از مدتی هم شکست خورده و این امکان وجود داره که منم شکست بخورم. پس چه کاریه که سرمایه و داراییمو تو این راه از بین ببرم.

ترس از شکست زمانی بیشتر می شود که شما یک ایده را به دیگران بگویید و کافیست که این اشخاص با افکار و افعال منفی که به کار می برند تمام داشته هایتان را به نابودی بکشانند. به طور مثال این اشخاص می گویند: این کار رو نکنیا خیلیا با راه اندازی یه سایت مشتری زیادی جذب نکردند بعدشم هر چی پول داشتن از دست دادن و ورشکست شدن.

این نوع جملات چنان بار منفی زیادی دارد که قبل از اینکه به فکر راه اندازی کسب و کار اینترنتی تان باشید ترس از شکست خوردن به شما اجاره نمی دهد ایده ای که در ذهنتان دارید را به اجرا در بیاورید. پس سعی کنید همان طوری که در بالا هم گفتیم برای یک بار هم که شده تا زمانی که به موفقیت نرسیدید زیپ دهانتان را ببندید وگرنه مجبورید طبق خواسته های دیگران زندگی کنید و در ترس هایتان غوطه ور شوید. برای راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی ترس از شکست را کنار بگذارید و با هدف گذاری و برنامه ریزی صحیح به سمت اجرایی کردن ایده تان پیش بروید به مانند همان افرادی که به جای ترسیدن، اقدام و عمل کردند.


آژانس دیجیتال مارکتینگ آروند شکست ,یک ,ایده ,کسب ,راه ,اندازی ,از شکست ,ترس از ,کسب و ,می شود ,راه اندازی ,کارتان پیشرفت نکنیدمنبع

انتخاب بهترین شرکت برای طراحی سایت

روش بک لینک گرفتن از ویکی پدیا

اهمیت تولید محتوا بیشتر است یا لینک سازی؟

چند تکنیک ساده برای کاهش بانس ریت سایت

طراحی سایت با وردپرس

درصد شکست در کسب و کار اینترنتی و نحوه مقابله با آن

غلبه بر ترس از شکست در راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی

مشخصات

آخرین جستجو ها

دکتر محمد ثابت چیتاب یکم بیشتر بمون ostadsalam2 ورودي برق ٩٨ علوم تحقيقات تخفیف دونی kaghaz مرجع دانلود پروژه های آماده ادیوس افترافکت و پریمیر فروشگاه اینترنتی